Aan hen die wonen en werken

in de omgeving van het Zuidplein

 

 

 

Amsterdam, 4 juni 2004,

 

 

Betreft: Feestelijke opening van het Zuidplein op vrijdag 25 juni 2004

 

 

Geachte heer/mevrouw,

 

Het Zuidplein is klaar! Op vrijdag 25 juni as. willen wij u graag uitnodigen om samen met ons het Zuidplein te openen. Het Zuidplein is een nieuw ingericht en levendig plein met bomen en gezellige terrasjes. Het plein is één van de eerste openbare gebieden op de Zuidas dat klaar is voor gebruik. Het Zuidplein is gelegen tussen het bestaande en nieuwe WTC en ligt voor de ingang van station Zuid/WTC.

 

Naast het gezellige plein is ondergronds een parkeergarage en een bewaakte fietsen- stalling gerealiseerd. De in- en uitgang van de fietsenstalling bevinden zich op het plein.

 

U bent vanaf 15.30 uur van harte welkom op het Zuidplein. Voorzien van hapjes en drankjes zal om 16.00 uur het plein en de fietsenstalling officieel worden geopend door Frits Huffnagel, wethouder Financiën van de gemeente Amsterdam en door Erik Koldenhof, stadsdeelvoorzitter van het stadsdeel ZuiderAmstel. De feestelijke opening duurt tot ongeveer 17.30 uur. Daarna zal de nieuwbouw van het WTC geopend worden. Gedurende de avond kan er daardoor enige geluidsoverlast ontstaan.

 

Wij stellen uw komst bijzonder op prijs en hopen u dan ook te mogen ontvangen op vrijdag 25 juni as. vanaf 15.30 uur.

 

Met vriendelijke groet,

 

 

 

Jan Stoutenbeek                                                Erik Koldenhof

Projectdirecteur Zuidas                                      Stadsdeelvoorzitter ZuiderAmstel